Историјат

Дана 24.01.1974. године, основан је Градски завод за вештачења

1974

На иницијативу пет Судова Града Београда, дана 24.01.1974. године, основан је Градски завод за вештачења – са потпуном одговорношћу , Решењем Скупштине Града Београда , као установа која врши делатност од посебног друштвеног интереса.

Зграда у коју је смештен Градски завод за вештачења 1974. године, где се и данас налази, у улици Светозара Марковића 42, била је уједно и седиште II Суда у Београду

За првог директора именован је Председник III Суда у Београду, Момчило Ђукић, дипломирани правник – са неограниченим овлашћењима.

Услед великог обима посла и континуираног раста броја запослених стручних кадрова, Градски завод за вештачења 1984. године, из сопствених средстава, проширио је пословни простор изградњом 4. и 5. спрата зграде у којој се налази.

У петој деценији постојања, Градски завод за вештачења иза себе има велики број референци. Скоро да не постоји капитални државни пројекат на којем није учествовала наша установа.

Градски завод за вештачења је најреферентнија установа овог типа у Републици Србији.

Мисија

Градски завод за вештачења је институција са дугогодишњим искуством и угледом у области вештачења, процена, техничких прегледа, надзора над изградњом објеката, техничке контроле пројектне документације, процене вредности свих врста покретне и непокретне имовине, израде коначних обрачуна, пресека радова, обезбеђења доказа, оцена квалитета радова, идентификација објеката.

Кроз стално побољшавање квалитета услуга које пружамо и стручно усавршавање запослених одржавамо статус поузданог и пожељног пословног партнера.

 

Визија

Као најпознатија институција у области вештачења, тежимо да одржимо водећу позицију на тржишту и репутацију најкомпетентније институције у овој области.

Сматрамо да ћемо, као и до сада одговорним пословањем одржати финансијску стабилност организације, а уз редовно очување и континуирано побољшавање постојеће концентрације знања, искуства, компетентности и капитала и даље ћемо бити успешни у све оштријој конкуренцији на тржишту, што је основни предуслов за очување поверења свих заинтересованих страна.

 

Клијената

Година

Сарадника

Запослених

од чега је више од 50 високообразованих кадрова

logo footer

Интернет презентација Градског завода за вештачења је тренутно у изради, те Вас молимо да се за све потребне информације обратите лично, телефонским позивом или преко контакт форме.